Ons bedrijf

Wie zijn wij?

Roem speelkaarten is een afsplitsing van voormalig drukkerij de Hanzestad uit Deventer waarbij binnen Roem Speelkaarten alle specialistische kennis met betrekking tot speelkaarten en aanverwante producten gebundeld is. Hierdoor zijn we beter in staat om onze relaties optimale begeleiding in ontwikkeling, productie en import van speelkaarten en overige producten aan te bieden.

Wat doen we?

U kunt u ons zien als dé spin in het web. Of het nu gaat om een klein aantal gepersonaliseerde pakjes speelkaarten, een groter aantal voorzien van bedrijfslogo of de ontwikkeling van een eigen kaartspel met unieke verpakking, wij hebben gezien onze grafische achtergrond de kennis om het gehele traject voor u in de juiste banen te leiden.

Hoe doen we dit?

We maken gebruik van verschillende kanalen, afhankelijk van de behoefte van onze relaties. Ons standaard assortiment betrekken we van ons leveranciersnetwerk binnen Europa. Aangezien we al jaren samenwerken met een paar betrouwbare producenten zijn we in staat een uitgebreid maar leveranciersevenwichtig assortiment aan te bieden met een juiste prijs / kwaliteitverhouding.

Onze doelstelling?

In samenspraak met onze klanten een goed product realiseren tegen een betaalbare prijs. Gezien de reacties van tal van tevreden klanten mogen wij als Roem speelkaarten met trots zeggen dat we daarin veelal slagen.