Coachkaarten laten bedrukken

Wat zijn coachkaarten?
Coachkaarten zijn spellen over coaching, management, talent en persoonlijke effectiviteit verschaffen je op een leuke, vaak uitdagende en creatieve manier inzichten in hoe processen verlopen. Zo kun je je eigen kwaliteiten, gedrag, talenten, rollen en competenties ontdekken, die van je collega’s of die van jouw organisatie.

Werken met coachkaarten
Coachkaarten kunnen worden ingezet als hulpmiddel bij persoonlijke ontwikkeling. De kaarten zijn te gebruiken zowel individueel als in groepsverband. De kaarten bestaan uit vragen die je aan het denken zetten en zorgen voor zelfreflectie.
Kaarten laten bedrukken?
Voor het bedrukken van coachkaarten is het te kiezen formaat mede afhankelijk van de hoeveelheid informatie of beeldmateriaal die men wil overbrengen. Het is wel wenselijk rekening te houden met enkele standaard kaart formaten zoals b.v: 66 x 100 mm of 74 x 109 mm. In zulke gevallen kunnen wij namelijk gebruik maken van reeds bestaande benodigde stansvormen. Dit bespaart onnodige kosten bij het bedrukken van de coachkaarten.

Het aantal coachkaarten bij dit soort uitgaven per ontwerp verschillen. Aan te raden is om vooraf met ons te overleggen wat uw ideeën daarover zijn. Een kleine aanpassing in de hoeveelheid coachkaarten kan soms een behoorlijk verschil in prijs met zich meebrengen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.